Marxem de vacances!

A l鈥橝teneu tanquem les portes fins Setembre!

Aquest ha estat el nostre primer any de vida, un any molt intens on hem comen莽at a teixir xarxa ve茂nal entre totes a trav茅s de les diferents activitats i comissions amb moltes ganes i il路lusi贸. No sempre ha estat f脿cil en comen莽ar gaireb茅 des de zero, i sumant-hi les diferents situacions en les quals ens hem trobat aquests 煤ltims mesos, com el confinament i la posterior reobertura seguint les diferents pautes sanit脿ries. Per tot aix貌, per nosaltres 茅s molt important parar aquest mes de vacances per recarregar piles i tornar amb m茅s for莽a de cara al pr貌xim trimestre.

Ens sap molt greu tancar sense finalitzar el nostre cicle d鈥檃ctivitats d鈥檈stiu a causa de les darreres restriccions sanit脿ries marcades pel Govern. Tanquem sense haver portat a escena l鈥檈spectacle 鈥淗istorias del Se帽or An贸nimo鈥, queda posposat, com la resta d鈥檃ctivitats del cicle Dones Creadores. El sector de la cultura s鈥檋a vist especialment afectat per la crisi del coronavirus i aix貌 fa que estigui encara m茅s precaritzat del que ja estava. Per aix貌, des de l鈥橝teneu seguirem recolzant el teixit cultural i art铆stic, donant-li suport i reprogramant totes les activitats pendents tan aviat com sigui possible.

Tornarem a obrir l鈥檈quipament de cara al p煤blic a partir del 14 de setembre, i tot i que encara no sabem en quines condicions podrem reprendre l鈥檃ctivitat, farem que l鈥橝teneu i el seu teixit continu茂 creixent! Cuideu-vos i que tingueu un bon estiu!

鈽锔

#culturaenquarentena#laculturaessegura#fembarri#femateneu#cicledonescreadores#estiualateneu