Presentació online del podcast “Ecofeminismes al Poblet”

Com diu Vandana Shiva “La il·lusió de la Terra i els seus éssers com a matèria primera per a ser explotada amb fins de lucre està creant un món connectat a través de la malaltia”. En aquest podcast descobrirem algunes experiències i projectes locals específics del barri de Sagrada Família que poden connectar amb aquesta perspectiva: sobirania alimentària, qualitat de l’aire, igualtat o salut holística. La situació generada per la crisi sanitària ens ha de permetre apoderar-nos per repensar els sistemes de vida.

Hi hem participat diferents col·lectius i equipaments del Poblet, entre els quals es troba l’Ateneu el Poblet. Està organitzat per la comissió de feminisme del Pla Comunitari Sagrada Família, dins del Programa 25N.

Inscripcions a https://aulambiental.org/inscripcions/info@aulambiental.org o 934 350 547.

Es facilitarà l’enllaç de la plataforma virtual en el moment de la inscripció.