Del 12 al 18 de desembre, donem lloc a la 6a edició de NosALTRES: Setmana LGTBI+ 🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈

🟣 El Centre Cívic Sagrada Família i la Biblioteca Sagrada Família Josep Maria Ainaud de Lasarte organitzen la 6a edició de NosALTRES: Setmana LGTBI+. Durant una setmana i amb diferents grups, entitats, artistes i persones convidades, es proposen una sèrie d’activitats i accions per visibilitzar els col·lectius LGTBI+. 

🟣 Per motiu d’obres, la majoria de les activitats programades no es poden dur a terme a les instal·lacions del Centre Cívic i la Biblioteca, i des de l’Ateneu hem volgut fer suport i donar lloc a bona part de les activitats, a més de participar activament en la programació de la mateixa amb un concert + vermut!

📌 No et perdis res de la programació, consulta-la AQUÍ.

  • Projecció amb xerrada “La generació silenciosa”
    Dilluns 12/12 a les 19.30 h a l’Ateneu el Poblet. Inscripcions a partir del 5/12.

👉 Programació a càrrec de: Centre Cívic Sagrada Família i Biblioteca Sagrada Família-Josep Maria Ainaud de Lasarte, Associació Xarxa Dos Deu i Ateneu el Poblet.

🟣 Organitzen: Centre Cívic Sagrada Família i Biblioteca Sagrada Família-Josep M. Ainaud de Lasarte