Map Unavailable

Data/Hora
Date(s) - 28/04/2023
17:30 - 19:30

Localització
Ateneu El Poblet

Categories No Categories


Divendres 28 d’abril de 17:30 a 19:30 h, classes obertes de Solo Jazz i Lindy Hop

📌 Amb motiu del Dia Internacional de la Dansa #DID23
📌 A càrrec de Swing Maniacs i l’Associació de balls tradicionals i folklòrics

🟡 Celebra amb nosaltres el Dia Internacional de la Dansa! L’Ateneu el Poblet, Swing Maniacs i l’Associació de balls tradicionals i folklòrics us conviden a gaudir de dues classes obertes de nivell inicial de Solo Jazz i Lindy Hop el divendres 28 d’abril de 17:30 a 19:30 h.

🟡 El Solo Jazz és un estil de ball lliure, divertit i creatiu que es caracteritza per improvisar passos i moviments al ritme de la música. En aquesta classe oberta, descobriràs la llibertat d’expressió i la diversió que ofereix aquest estil de ball.

🟡 Per la seva part, el Lindy Hop és un ball de parella que es va desenvolupar a Harlem a principis del segle XX. Aquest ball es caracteritza per una gran varietat de passos energètics i acrobàtics, però també per la llibertat d’expressió i improvisació que ofereix. En aquesta classe oberta, aprendràs els passos bàsics i com interactuar amb la teva parella per crear una harmonia única en el ball (no es necessari portar parella per la classe).

🟡 L’event culminarà amb una Jam de ball social a les instal·lacions de Swing Maniacs a les 20:00 h. No et perdis aquesta oportunitat per descobrir i gaudir de la dansa en comunitat!

👉 Activitat gratuïta i oberta a tothom!
👉 És necessària inscripció prèvia fins dos dies abans (dimecres 26 d’abril) a info@ateneuelpoblet.cat

🟡 Organitza: Ateneu el Poblet, Swing Maniacs i Associació de balls tradicionals i folklòrics