Map Unavailable

Data/Hora
Date(s) - 03/05/2023 - 09/06/2023
17:00 - 21:30

Localització
Ateneu El Poblet

Categories No Categories


Del dimecres 3 de maig al divendres 9 de juny, exposició de còmic “Una mica d’humanitat”, de Carlota Petit

🟢 Exposició de dibuixos originals de la il·lustradora i dibuixant Carlota Petit, autora del còmic “Una mica d’humanitat”. 

🟢 El recull d’obres està format majoritàriament per aquarel·les incloses en el còmic, i algunes altres que no en formen part, però travessades totes elles pels temes que l’autora aborda a la seva primera novel·la gràfica.

🟢 El seu treball plasma relats plens de realitat, humor i crítica. Amb històries que van des de l’actitud amb què encarem la vida fins a l’amor. Un picar l’ullet a la condició humana a través d’una mirada plena de curiositat i sorpresa, amb ironia i sense filtres.

📌 Carlota Petit és il·lustradora, dibuixant de còmic, llicenciada en matemàtiques i professora d’institut. Li interessa interrogar-se sobre el món en què vivim amb una mirada plena de sorpresa i ironia. 

El 2022 ha publicat el còmic de relats curts “Una mica d’humanitat” en el que tracta aspectes relacionats amb l’actitud a la vida, com ens relacionem, la (dis)capacitat i l’amor. També  ha participat en el còmic col·lectiu feminista “Mil Brujas”,  publica a xarxes socials i dirigeix el vídeo podcast “Vidas de cómic”. 

Defensa que hi ha un còmic per a cadascú i que aquest llenguatge és per a totes i tots. També imparteix tallers/projectes de còmic i clubs de lectura.

www.carlotapetit.com

👉 L’exposició es pot visitar en horari d’obertura de l’Ateneu, els dimarts de 19 a 21:30 h i de dimecres a divendres de 17 a 21:30 h.

📅 Amb motiu de l’exposició tindran lloc dues activitats complementàries de mà de l’autora, un taller de creació de còmic per a joves (20/5) i un col·loqui participatiu (31/5). Per a més informació consulta l’agenda al web www.ateneuelpoblet.cat 

🟢 Organitza: Ateneu El Poblet