Map Unavailable

Data/Hora
Date(s) - 05/11/2022
10:30 - 13:30

Localització
Ateneu El Poblet

Categories No Categories


Dissabte 5 de novembre de 10:30 a 13:30 h, La r(espiral), sessió de dansa i ioga amb música en directe

  • A càrrec de Marha Echavarria
  • Música de Pablo Arias

🔴 Un espai per gaudir, per descansar de qui ets; es proposa com una trobada entre la dansa i el ioga, acompanyada per música en directe. En aquesta sessió és tan important la consciència i l’alienació corporal com la confiança en tu mateix@, elements necessaris per abordar el moviment des dels principis claus del ioga:
“Stira” que significa estabilitat, fermesa.
“Shuka” que es tradueix com a delit, gaudi, permanència confortable.
Viatjarem per diferents àssanes, pel flux del moviment, l’espai, el temps i el pes a través de la tècnica, l’exploració i la improvisació.

📌 Marha Echavarria. Immersa en el món del moviment des de petita, mentre estudiava medicina va decidir fer de la dansa i el ioga la seva pròpia medicina, camins que continua transitant el dia d’avui.
És professora i practicant de hatha, iyengar, kundalini i ansura ioga, és mestra en art dramàtic, actriu, diplomada en dansa contemporània, ballarina professional, llicenciada en educació artística i màster en dansa moviment teràpia.

👉 Preu: 9 € (preu reduït de 6 € per a persones sòcies, menors de 21 anys, en situació d’atur, titulars de targeta rosa o amb discapacitat)

👉 Inscripcions fins al divendres 4 de novembre, escriu a info@ateneuelpoblet.cat

👉 Nivell obert

🔴 Organitza: Ateneu El Poblet