Map Unavailable

Data/Hora
Date(s) - 19/10/2022 - 21/12/2022
18:00 - 20:00

Localització
Ateneu El Poblet

Categories No Categories


Del dimecres 19 d’octubre al 21 de desembre de 18 a 20 h, sessions de moviment que combinen dansa i escriptura creativa “La poética del cuerpo mágico”

🟡 A càrrec de Graciela Contreras Guzmán.

🟡 “La poética del cuerpo mágico” és una proposta de dansa i escriptura creativa. Dues formes de traç que ens conviden a conèixer les nostres múltiples formes de moviment.
És un recorregut pel cos en la seva totalitat que consta de tres disciplines, ioga, dansa i escriptura, les quals s’entrellacen per despertar el potencial creatiu en l’ésser.

🟡 A les sessions en busca una aproximació a la respiració, la consciència corporal i el moviment autèntic i espontani que sorgeix des d’un lloc d’escolta present. Es treballaran diferents qualitats associades al moviment, alhora que fem un procés íntim i personal a través de l’escriptura.
Convido a fer de la nostra quotidianitat i el nostre dia, un moment per recordar i revelar la bellesa que en mou i ens com-mou.

“La persona es un ser que se asombra; al asombrarse poetiza, ama, diviniza*…”  (Octavio Paz).

📌 Graciela Contreras Guzmán és professora de ioga, dansa i poeta, creadora de “La poética del cuerpo mágico”, un taller de dansa i escriptura creativa per al desenvolupament personal. Acompanya a persones de totes les edats a connectar amb el cos des d’un lloc íntim i sagrat a través del ioga, la dansa i l’escriptura.

👉 Nivell obert. Sessions dirigides a totes aquelles persones interessades en el seu desenvolupament personal. No cal experiència prèvia en dansa ni en escriptura. 

👉 9 sessions de 2 hores.

👉 PREU: 18 €/mes (preu reduït de 12 €/mes per a persones sòcies, menors de 21 anys, en situació d’atur, titulars de targeta rosa o amb discapacitat).
*5% de descompte per pagament unitari.

👉 AMPLIEM INSCRIPCIONS fins al dimarts 18 d’octubre, escriu a info@ateneuelpoblet.cat

🟡 Organitza: Ateneu El Poblet