Map Unavailable

Data/Hora
Date(s) - 28/06/2021 - 24/07/2021
Tot el dia

Localització
Ateneu El Poblet

Categories No Categories


De l’1 al 23 de juliol, l’exposició fotogràfica “Dones de Dakar”, de Creu Roja Catalunya i Croix-Rouge Sénégalaise 

L’exposició es podrà visitar en horari d’obertura de l’Ateneu, de dilluns a divendres de 17 a 21:30 h.

Dakar (Senegal). Comuna de Gueule Tapée-Fass-Colobane (GTFC). Gràcies a un projecte de promoció econòmica impulsat per la Creu Roja a Catalunya i la Creu Roja Senegalesa, s’han enfortit les capacitats productives de 100 dones amb pocs recursos, organitzades en Grups de Promoció femenina (GOF), de la comuna GTFC. Elles, venedores ambulants i comerciants informals de verdures i cereals, han adquirit coneixements bàsics sobre gestió organitzativa, financera, lideratge, màrqueting, higiene alimentària i transformació i conservació d’aliments. 

Les fotografies i els testimonis recollits en l’exposició ens apropen a elles, a 100 dones de Dakar, dignes, lluitadores, voluntàries, solidàries, organitzades, resilients i amb una presència incomparable. Elles no s’aturen, són conscients que treballar per a la seva independència econòmica és un pas més cap a la defensa dels seus drets.  

Els convidem a conèixer les seves històries.

Per a més informació sobre l’exposició, veieu el vídeo Dones de Dakar | Projecte de cooperació internacional de Creu Roja – YouTube.

Entrada lliure sense inscripció prèvia. 

Organitza: Ateneu El Poblet