Reobrim l’Ateneu馃帀

Esperem que estigueu totes b茅!
L’equip t猫cnic de l’Ateneu vam tornar a l’equipament la setmana passada per preparar tot el material necessari per poder obrir aquesta setmana al p煤blic. Si! Ho esteu llegint b茅! TORNEM A OBRIR AL P脷BLIC!
L’horari d’obertura fins el 21 de juny 茅s de dilluns a divendres de 16.30 a 21 h i nom茅s realitzem atenci贸 al p煤blic i informaci贸, per tant nom茅s est脿 obert l’espai de recepci贸. Per tal d鈥檃ccedir a l鈥橝teneu ser脿 obligatori l鈥櫭簊 de mascareta i seguir els recorreguts facilitats. A m茅s, a l鈥檈ntrada i sortida de l鈥橝teneu trobar脿s gel hidroalcoh貌lic.  A partir del 22 de juny, obrim en horari normal, de dilluns a dissabte de 16.30 a 21.30h i dijous i divendres de 10 a 13h. De moment, nom茅s poden realitzar activitats en l’equipament les entitats internes per poder fer el tancament de curs.

De cara al juliol comen莽arem a realitzar les primeres activitats obertes seguint les pautes sanit脿ries marcades, aix铆 que estigueu atentes a la web!

Tenim moltes ganes de retrobar-nos i de seguir teixint comunitat. Cuideu-vos molt!