COMISSIONS PARTICIPATIVES

Vine i participa activament a FER ATENEU! Forma part d’una comissió i implica’t en crear i fer créixer un projecte de barri fet i pensat per la ciutadania. TU ETS EL PROTAGONISTA! EL VEÏNAT CREA CULTURA!

D’acord amb el projecte de l’Ateneu El Poblet, la nostra governança es basa en comissions participatives formades per ciutadanes i ciutadans, singuin sòcies o no. Tenen la missió de generar i organitzar la vida de l’Ateneu.

En aquest sentit, s’han représ dues comissions:
📌COMISSIÓ DE COMUNICACIÓ: Planteja la estratègia i el pla de comunicació, així com explora els canals i les necessitats per tal de difondre el projecte comú i generar sinèrgies nascudes de la participació ciutadana i de les entitats.
La comissió es reuneix els dies 6 i 20 de juny a les 19.30 hores.

📌COMISSIÓ DE CULTURA: Generen la estratègia d’activitats culturals i les defineixen a partir del pressupost i les possiblitats tècniques i materials.
La comissió es reuneix el 8 de juny a les 19.30 hores.

📌 A més a més, la COMISSIÓ DE MEMÒRIA HISTÒRIA continua la seva tasca. Si vols formar part del grup escriu al correu de la comissió: comissiomemoriapoblet@gmail.com