Map Unavailable

Data/Hora
Date(s) - 12/04/2023
19:00 - 20:30

Localització
Ateneu El Poblet

Categories No Categories


Dimecres 12 d’abril de 19:00 a 20:30 h, conferència “Història Local: Reptes de Memòria”

📌 A càrrec d’EL POU. Grup d’Estudis de la Vall d’Horta i de la Muntanya Pelada

🔵 Aquest grup d’estudis ens explicarà la seva llarga i exitosa trajectòria en el treball de recerca de la història local dels barris del Districte d’Horta-Guinardó, també els seus projectes més immediats, i la relació entre el  barri del Baix Guinardó i El Poblet.

🔵 L’interès per la història local va en augment, i la ciutat de Barcelona és una suma de petites històries locals que s’han conformat en els antics municipis independents, i que mereixen de ser conegudes i divulgades.

🔵 El Pou es va crear el juliol de 2009, com Associació sense ànim de lucre amb l’objectiu de divulgar, difondre, defensar i estudiar tot allò que fa referència a la història i el patrimoni dels barris del seu Districte.

🔵 Amb una llarga trajectòria farcida de recerca històrica, xerrades, passejades, exposicions, preservació i reivindicació del patrimoni, pàgina web pròpia i edició d’una revista anual. El novembre passat van rebre la Medalla d’Honor de l’Ajuntament de Barcelona per la seva tasca de divulgació i defensa de la història i el patrimoni dels barris del Districte d’Horta-Guinardó.

👉 Entrada lliure i gratuïta
👉 S’agraeix reserva prèvia per aforament limitat enviant un correu a comissiomemoriapoblet@gmail.com
👉 Accés 10 minuts abans de l’inici

🔵 Organitza: Comissió Memòria Històrica Barri el Poblet i Ateneu El Poblet