Map Unavailable

Data/Hora
Date(s) - 05/10/2020 - 14/12/2020
18:00 - 20:00

Categories No Categories


És un projecte de l’associació Cuida la vida en col·laboració amb l’Ateneu el Poblet, que amb el suport de la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona, pretén contribuir a la lluita contra la discriminació i l’estigma en salut mental.
El dilluns 28 de setembre presentarem a les 18h a l’ateneu el projecte, oferint un marc teòric i vivencial per a que et puguis decidir a formar part del projecte.

  • VOLS PARTICIPAR-HI?

    Et proposem:

Participar en tallers de Biodanza setmanals, començant el 5 d’octubre, tots els dilluns de 18 a 20 h fins al desembre a l’Ateneu el Poblet.
Si vols, formar part d’un grup de Dansa social amb l’Ona Mestre per la creació d’un espectacle de sensibilització sobre salut mental

Aportació mensual: 20 euros (o 5 per les persones vinculades a l’Associació Emilia, Arapdis, Arep, Club social del barri de Gràcia i a Activament i altres entitats col·laboradores o en situació d’atur o similars).
Si estàs interessat/da fes la teva inscripció omplint el següent formulari: https://goo.gl/fw1APB
  • QUÈ ÉS LA BIODANZA?

    La BIODANZA és un sistema que treballa amb la música, el moviment, les emocions i el grup, afavorint l’expressió saludable a nivell corporal, emocional i existencial.

  • QUI SOM CUIDA LA VIDA?

    CUIDA LA VIDA està formada per un equip de professionals amb experiència i formació en disciplines com la psicologia, l’educació i l’art que compartim com a eina la Biodanza. El propòsit d’aquesta associació és facilitar espais de salut i el creixement psicosocial.

 

  • Més informació:

https://associaciocuidalavida.wordpress.com/

afb.cuidalavida@gmail.com

679612853