Map Unavailable

Data/Hora
Date(s) - 02/12/2021 - 14/02/2022
18:30 - 20:00

Localització
Ateneu El Poblet

Categories No Categories


Del 2 de desembre del 2021 al 14 de febrer del 2022, exposició de fotografia “LLUM SOBRE LA FOSCOR, DESCOBRINT UNIVERSOS”, en col·laboració amb l’Ateneu Santcugatenc

Obertura de l’exposició: Dijous 2 de desembre a les 18:30 h, a càrrec dels artistes de l’exposició Celia Carvalho, José Joaquín Manzano, Pedro Murcia, Jofre Palau i José Luis Ramos i la facilitadora Amanda Bernal.

Entrada lliure sense inscripció prèvia en horari d’obertura de l’Ateneu (de dilluns a divendres de 17 a 21.30 h).

Aquesta exposició és una mostra del grup de fotografia participativa del Club Social Espai de Lleure de l’Ateneu Santcugatenc, coordinat per la fotògrafa i facilitadora Amanda Bernal. Aquest espai de creativitat i expressió està enfocat a persones que han estat diagnosticades amb un trastorn mental sever o problemes de salut mental de llarga durada.

L’exposició convertirà la zona expositiva de l’Ateneu en una finestra per acostar-nos a la seva vivència i realitat particular. Les imatges que conformen l’exposició reflecteixen les emocions que els ha generat la pandèmia, com es perceben dins la societat i més enllà, com es veu el món a través dels seus ulls.

Des de juliol de 2020 el taller de fotografia participativa ha construït un espai d’escolta i acompanyament, de creativitat i relació entre els participants, on han tingut l’oportunitat d’expressar-se artísticament al voltant de temes importants en les seves vides.

Us convidem a tots i totes a descobrir i gaudir de les seves fotografies i històries!

Organitza: Ateneu El Poblet i Ateneu Santcugatenc