Map Unavailable

Data/Hora
Date(s) - 04/11/2022 - 02/12/2022
17:00 - 21:30

Localització
Ateneu El Poblet

Categories No Categories


Del divendres 4 de novembre al 2 de desembre, exposició fotogràfica “Danza para cualquiera. Un recorregut vital (2010-2021)”

📅 Acte inaugural divendres 4 de novembre a les 19 h

🟠 Exposició fotogràfica amb motiu del 10è aniversari dels diferents projectes de dansa comunitària de la companyia Iliacan, liderada pel coreògraf Álvaro de la Peña. A partir del 2010 Iliacan promou el projecte Barris en Dansa, una iniciativa que el 2012 va rebre el Premi Ciutat de Barcelona de Dansa, i que continuarà amb diferents projectes que tenen l’objectiu d’acostar la dansa a totes les persones.

🟠 Aquesta exposició us proposa un recorregut fotogràfic pels diferents projectes i espectacles que hem realitzat al llarg d’aquests anys.
“Danza para cualquiera” és el paraigua sota el qual s’acullen projectes com Pobles en Dansa, Ciutats en Dansa i Barris en Dansa. Les imatges que presentem són fragments d’assajos i representacions en els que han participat persones com tu, perquè qualsevol persona que ho desitgi pot accedir a la dansa i viure-la.

Volem donar a conèixer i compartir una experiència creativa comunitària que al mateix temps suposa una experiència emocional per als participants. Gràcies a la fotografia, mostrem com la pròpia vivència de la dansa ens pot commoure i transformar.

Aquest recorregut també vol ser una invitació a les persones que visiteu l’exposició a participar en projectes com aquests o similars.

Gràcies a totes les persones i entitats que ens han ajudat, han participat o col·laborat, fent possible que aquests projectes siguin una realitat.

I un especial agraïment als fotògrafs que ens han cedit el material per fer realitat aquesta exposició: AGfotografia, Jordi Bon, Carlos Casado, Antonio Cortés, Gerardo Gaal, Becho Knubovetz, Latintadetusojos, Isra López, Toni Payan, Paco Peñaranda, Tristán Pérez Martín, Alfons Sánchez, José Rodríguez i David Ruano, entre d’altres.

Álvaro de la Peña

www.iliacan.com

👉 L’exposició es pot visitar de dilluns a divendres en horari d’obertura de l’Ateneu, de 17 a 21:30 h.

🟠 Organitza: Ateneu El Poblet