Map Unavailable

Data/Hora
Date(s) - 21/03/2023 - 28/04/2023
17:00 - 21:30

Localització
Ateneu El Poblet

Categories No Categories


Del dimarts 21 de març al divendres 28 d’abril, “Hay un lugar”, exposició de collages de Txaro Garcia

⚫ Exposició que recull part de l’obra que Txaro Garcia ha realitzat durant els últims anys, caracteritzada per la subtilesa, l’evocació, un treball acurat i el diàleg amb l’inconscient.

⚫ S’inicià en el collage digital fins que descobrí els límits del suport físic, i quedà captivada per la fragilitat del paper i les seves diferents textures, l’absència del “control z” i pel treball manual.
És llavors quan sacia la seva curiositat amb recerques incansables entre muntanyes de llibres, revistes i dominicals. Experimenta una sort de síndrome de diògenes gràfic creant col·leccions d’imatges que més tard farà dialogar entre si, fins a desvetllar allò que colonitza el seu inconscient i li genera un sentit.

⚫ La seva obra beu de la influència de la psicoanàlisi lacaniana, construint relats de forma intuïtiva i generant un recorregut mental i emocional subjectiu que culmina en els fotomuntatges.
Un relat es compon d’imatges, i en el collage les imatges canvien la pell i ens parlen des d’un nou lloc.
L’artista s’endinsa en la subtilesa de la trobada atzarosa d’imatges que la traslladen a paisatges mentals inèdits i inesperats. En un tour de force de l’inconscient, neix un diàleg intern que fa aflorar allò que no sabia que sabia. I alguna cosa acaba per sanar.

👉 Inauguració dijous 23 de març a les 20 h

👉 L’exposició es pot visitar en horari d’obertura de l’Ateneu, els dimarts de 19 a 21:30 h i de dimecres a divendres de 17 a 21:30 h.

⚫ Organitza: Ateneu El Poblet