Map Unavailable

Data/Hora
Date(s) - 16/11/2022
17:30 - 20:30

Localització
Ateneu El Poblet

Categories No Categories


Dimecres 16 de novembre de 17:30 a 20:30 h, formació “Com ens relacionem? Relacions de gènere i poder dins la nostra entitat” 

  • Formació de Torre Jussana dirigida a membres d’entitats, associacions i col·lectius.
  • Activitat gratuïta per als membres als quals es dirigeix. És imprescindible realitzar la inscripció via formulari, més informació AQUÍ.
  • A càrrec de L’Etnogràfica. Antropologia per a la Transformació Social.

🟡 La formació busca aplicar una mirada interseccional i revisar els rols i dinàmiques de poder que es donen a les nostres organitzacions.

🟡 A les organitzacions, aplicar la mirada interseccional ens permet visibilitzar i adreçar les dinàmiques de poder que es donen, en relació al gènere, però també tenint en compte la interacció amb altres factors, com l’origen, la classe social, les capacitats, etc., per caminar cap a estructures i relacions més igualitàries.

🟡 Aquesta formació compta amb una part teòrica i acompanyada d’exemples i materials visuals per facilitar la comprensió i, també, amb dinàmiques participatives orientades a afavorir que les participants incorporin els conceptes i es facin conscients del seu rang i dels elements que configuren les relacions de poder i jerarquia a dins de les organitzacions.

📍 Lloc: Ateneu El Poblet

📅 Inscripcions fins al 9 de novembre. Accedeix al FORMULARI D’INSCRIPCIÓ.

🟡 Organitza: Torre Jussana