“Només eines”, de la Companyia Minimissima i Pepon Meneses

Descripció de l'esdeveniment

El divendres 4 de juny presentem l'espectacle d'artesania musical i visual "Només eines", de la Companyia Minimissima i Pepon Meneses.

"Només eines" és un projecte en el que LA COMPANYIA MINImíssima (acordions, violí i veu) i Pepon Meneses (gràfica animada) volen acompanyar-se mútuament i aprofundir en la creació àudio-visual i poètica.

Es tracta d'un espectacle de dos artesans i les seves eines dalt de l'escenari: poesia, música i animació visual, amb la intenció de reivindicar el fer, el construir, el crear, perquè es vol i prou. Perquè els vaga de fer-ho.

Cal inscripció prèvia a través del formulari.

Si em vagués jo ara escriuria i ho faria ben de pressa sense vergonyes ni complexos de classe o de manera, total, jo que he estat analfabet, prou en tinc de poder-ne posar una lletra rere l’altra i parir-ne alguna cosa. Cosa que digui, cosa que a algú li digui, que el llapis, el pinzell, el violí o l’acordió no són propis de ningú que no els vegi tal com són: eines, eines i només eines per a desvetllar la infinita  bellesa d’aquest nostre tan petit, mínim, fins i tot ridiculíssim                                                                                                món.  

Organitza: Ateneu El Poblet

Data i hora

04-06-2021 19:00

Lloc

Ateneu El Poblet

c/Nàpols 268 Baixos

08025 Barcelona