Map Unavailable

Data/Hora
Date(s) - 17/09/2022
19:00 - 20:30

Localització
Ateneu El Poblet

Categories No Categories


Dissabte 17 de setembre de 19 a 20:30 h, obra de teatre solidària “5 noies i un sí”

🟠 A càrrec de: Casal Corpus Grup de Teatre

🟠 Sinopsi: Una habitació, un casament i un vestit. Tres ingredients que compartiran cinc dames d’honor d’una boda i que juntes donaran lloc a una explosió d’amistat i rialles. Cinc dones, cinc personalitats, cinc amigues, cinc històries que protagonitzen una comèdia fresca i desenfrenada.

Direcció: Marc Ortiz i Gemma Mozas

🟠 Casal Corpus Grup de Teatre, entitat veïna fundada fa 35 anys al barri de Gràcia, la qual promou la participació ciutadana per a enfortir i dinamitzar l’associacionisme, donant suport a les diverses manifestacions de la cultura.

🟠 Petits Detalls és una associació sense ànim de lucre, fundada el desembre de 2014, que es dedica a promoure projectes de cooperació internacional a Uganda.
Desenvolupen projectes amb l’objectiu principal de millorar el nivell de vida de les dones i la infància, basats en l’educació, el desenvolupament social i la salut bàsica.
Petits Detalls actua en zones rurals d’Uganda, apostant pel desenvolupament local per garantir que els projectes tinguin un impacte real en les comunitats on treballen.

👉 Activitat sense reserva prèvia, vine 10 minuts abans!

👉 Taquilla inversa solidària amb l’ONG Petits Detalls

🟠 Organitza: Casal Corpus Grup de Teatre i Ateneu El Poblet