Map Unavailable

Data/Hora
Date(s) - 03/12/2019
19:30 - 20:30

Categories No Categories


“Samba, empès per l’esperança d’una vida millor, abandona el Senegal buscant acomplir els seus somnis a Europa. No tot és tan fàcil, però.
Amadou Bocar Sam Daff, un mediador absolutament compromès amb la defensa de la comunitat migrada i en particular l’africana a Catalunya, aporta amb ‘La perla negra’ una visió —fins ara inèdita a la nostra literatura— d’un col·lectiu que queda marcat sovint per quatre tòpics mal entesos, o més aviat interessats.
La lluita per la supervivència en un entorn hostil, les pors i les esperances, els somnis i els desenganys transiten per una novel·la plena de vida, que des d’ara mateix ens farà mirar amb una altra perspectiva una bona part dels nostres conciutadans.”
Amadou Bocar Sam Daff (Séno Palel, el Senegal 1961) i fa més de vint-i-cinc anys que viu a Catalunya.
El seu compromís amb el món de la migració, el desenvolupament i la mediació intercultural l’ha convertit en tota una referència per a la comunitat africana en general i per a la senegalesa en particular, destaca la seva implicació com a expatró de la Fundació Cepaim, president de la Coordinadora d’Associacions de Senegalesos de Catalunya,  i membre de la Federació d’Associacions i Organitzacions Socials de Senegalesos a Espanya i de la Fundació dels Emigrats Senegalesos.