Map Unavailable

Data/Hora
Date(s) - 04/03/2022 - 04/02/2023
19:00 - 20:30

Localització
Ateneu El Poblet

Categories No Categories


Dissabte 4 de març de 19 a 20:30 h, projecció del documental “El Silenci del temple”

📌 Amb Sònia Abella, directora, guionista i realitzadora; i Jaume Artigues, president de l’AVVDE

🔵 “El Silenci del Temple” és un  documental produït per Plataforma Masriera amb micromecenatge i amb col·laboració municipal, el qual té la voluntat d’acostar la història del Taller Masriera al veïnat, un dels edificis més emblemàtics alhora que desconeguts de la Dreta de l’Eixample i relatar la seva lluita per convertir-lo en un equipament públic.

🔵 A partir de diferents testimonis, experts, veïns i veïnes i membres de la família Masriera, el documental presenta un seguit d’arguments per tal de preservar el patrimoni de l’edifici, sobretot pel que fa al Teatre Studium, l’espai principal dins del Taller Masriera, i que els veïns i veïnes de la Dreta de l’Eixample exigim que es mantingui amb el pla de restauració i programa que tirarà endavant l’Ajuntament.

🔵 La projecció del documental comptarà amb la presència de Sònia Abella, la seva directora, guionista i realitzadora, i de Jaume Artigues, el president de l’AVVDE. Aquesta documental s’ha realitzat amb l’equip artístic format per Elisabeth Prandi, Núria Esquerra i Alejandro Castillo.

👉 Activitat gratuïta i sense reserva prèvia, vine 10 minuts abans!

🔵 Organitza: AVV Dreta de l’Eixample, Plataforma Masriera i Ateneu El Poblet