Map Unavailable

Data/Hora
Date(s) - 17/10/2022
18:30 - 21:00

Localització
Ateneu El Poblet

Categories No Categories


Dilluns 17 d’octubre de 18:30 a 21 h, projecció del documental “The Seeds of Vandana Shiva”, i presentació del projecte Simbiosis cuerpo/alimento d’Ollin Kaos

🟢 Activitat en el marc del dia mundial de l’alimentació.

🟢 Visionat del documental sobre l’activista ecologista Vandana Shiva, qui destaca pel seu treball en la conservació de llavors i en els moviments d’aliments orgànics i pel canvi ecològic.

La projecció s’acompanyarà d’un col·loqui i gastroperformance amb Susana Isunza, de l’Associació Cultural Ollin Kaos, des d’on desenvolupen el projecte Simbiosis cuerpo/alimento, el qual s’articula sobre els eixos del conreu de llavors tradicionals, la cuina i la dansa.

Una tarda, dues propostes i una experiència per entendre i sentir que com a societat som el que mengem.

🎥 Sinopsis documental:

Com es va convertir la filla d’un conservador forestal de l’Himàlaia en el pitjor malson de Monsanto? “The Seeds of Vandana Shiva” explica la vida de l’activista ecologista gandhiana, la doctora Vandana Shiva, qui es va enfrontar als Goliats corporatius de l’agricultura industrial. Va guanyar protagonisme en la conservació de llavors i en els moviments d’aliments orgànics i està inspirant una croada internacional per al canvi ecològic.

🌱 Sobre el projecte Simbiosis cuerpo/alimento:

L’Associació Cultural Ollin Kaos desenvolupa el projecte Simbiosis cuerpo/alimento, que s’articula sobre els eixos del conreu de llavors tradicionals, la cuina i la dansa. Tots aquests actes conflueixen en la celebració, la memòria, el ritu i l’ús del cos, i són part del patrimoni cultural de la humanitat.
Mitjançant aquest projecte es realitzen diversos tallers que integren la permacultura i el cos a través de la dansa i la gastronomia, a més d’esdeveniments i un menjador comunitari. Sempre amb la idea de fons que com a societat som el que mengem, i com a cossos expressem allò que vivim i busquem viure amb dignitat.

👉 Activitat gratuïta i sense reserva prèvia, vine 10 minuts abans!

🟢 Organitza: Ateneu El Poblet