Map Unavailable

Data/Hora
Date(s) - 10/05/2023
18:30 - 20:30

Localització
Ateneu El Poblet

Categories No Categories


Dimecres 10 de maig de 18:30 a 20:30 h, sessió informativa de les propostes de modificació del PGM en l’entorn de la Sagrada Família

🔴 Fa molt temps que no informem acuradament al veïnatge afectat del desenvolupament de la situació; ja és hora de fer-ho comptant amb que el tema s’hauria de resoldre definitivament durant el proper Mandat Municipal.

🔴 Fins ara, a més del PGM de 1976, disposem ja de diverses propostes de​ ​l’Ajuntament​ ​tocant a la modificació, 4 d’Ecologia Urbana de l’ajuntament d’Ada Colau, presentades​ ​per l’Arquitecte en Cap del Consistori, en aquest últim any, 2022.

🔴 Recalquem que tocant a les 4 esmentades, subjectes a un compromís de​ ​confidencialitat, l’acceptació com a base del debat va ser unànime per part de tots​ ​el​ ​representants presents de les dues Associacions.

🔴 Tanmateix, no ens consta que el Temple hagi estat assabentat oficialment de com​ ​estan les coses en el moment actual.

🔴 D’altra banda, hem iniciat i, en alguns casos, mantingut contactes amb els 4​ ​alcaldables​ ​sobre el tema i estem en condicions d’exposar públicament el seu posicionament​ ​global; ens sembla important comunicar-vos-ho ara que s’acosten les Eleccions​ ​Municipals.

👉Activitat gratuïta i sense reserva prèvia, vine 10 minuts abans! 

🔴 Organitza: Associació de Veïns i Veïnes Sagrada Família