Map Unavailable

Data/Hora
Date(s) - 14/06/2022
19:30 - 21:30

Localització
Ateneu El Poblet

Categories No Categories


Dimarts 14 de juny de 19:30 a 21:30 h, taller de percussió amb cajón, “El ritme del cos”

👉 A càrrec de Jordi Esteve, músic professional de cajón i docent

 

Igual que el samurai s’ha de desprendre de la idea que la catana és l’única arma que té, i lluita amb tot el cos; el percussionista ha de treure el ritme des de dins. El cos té el ritme i l’instrument només és un canal per projectar-lo.

En aquest taller es proposa explorar aquesta idea i el ritme intern. No calen coneixements previs, el cor ens marcarà el ritme, només cal saber escoltar.

Taller multidisciplinari que combina exercicis de connexió amb el ritme intern a través de la música i el cos, de tècnica de cajón i ritmes, i també de connexió amb el ritme de les altres participants.

El ritme és el primer mitjà de comunicació, i de la mateixa manera que en les tribus primitives, ens connecta amb el sentiment de pertinença al grup i entendre el nostre lloc.

👉 Preu: 6 € (preu reduït de 4 € per a persones sòcies, menors de 21 anys, en situació d’atur, titulars de targeta rosa o amb discapacitat)

👉 Inscripcions fins al divendres 10 de juny, escriu a info@ateneuelpoblet.cat

👉 Nivell obert

👉 Porta el teu cajón! *(si no teniu instrument o problemes per aconseguir-ne, contacteu-nos i us ajudarem en la mesura del possible)

Organitza: Ateneu El Poblet