Map Unavailable

Data/Hora
Date(s) - 26/03/2021
19:30 - 20:30

Localització
Ateneu El Poblet

Categories No Categories


El divendres 26 de març a les 19:30h presentem l’espectacle “Triàleg,  Tres solos de dansa contemporània”. Tres solos en diàleg, que ressonen i es nodreixen entre si. “Jueves de comadres” de Triny Reinoso, “Refugi” de Núria Alemany i “Animalari” de Berta Vilarrassa.

Cal inscripció prèvia, a través del FORMULARI.
“Jueves de Comadres” (Triny Reinoso)
Solo de danza contemporánea a modo de ritual, atravesado por coplas, lamentos, celebración y latidos folclóricos. Bailar a la mujer latinoamericana. Evidenciar la raíz que nos une: a las antepasadas, a las actuales y a las futuras.
“Refugi” (Núria Alemany)
Aquesta peça es demana pel refugi, un lloc on estar, on ser. I si els refugis són inestables i canviants? La necessitat d’espai i d’amplitud es
manifesta com a força i desig; es demanda un refugi canviant. S’arriba a l’aparició de l’abric com a capa protectora que refugia i permet seguir en moviment. De fet l’abric no és més que una capa.I si és el cos el refugi?
“Animalari” (Berta Vilarrasa)
6 ulls, dues ales, pell escatada, 3 boques, bec ganxut, 600 kg, 300 vèrtebres. 
Un cos. Un ésser.
Així com els humans al llarg de la història han fet servir la imatgeria de bèsties i animals per definir-se, per explicar aspectes de la societat, per explicar els seus comportaments…; jo busco també en els bestiaris la manera de comprendre’m, de conèixer-me, de sorprendre’m.

 

Biografia artistes
Triny, Berta i Núria es coneixen en el curs 2016/2017 participant del grup de treball i creació de Laura Vilar, Ona Mestre i Quim Vilagran a Nunart Guinardó. Des d’aleshores comparteixen espai creatiu, treballant solos individualment, duos i peces de grup. Formen part del Programa de Creació durant el curs 2018/2019 a l’escola de dansa Àrea. Investigant tres camps diferents intenten trobar com en cada una d’elles pot ressonar el discurs de l’altra i com en cada una de les seves recerques personals gira al voltant d’una part de la seva identitat. Durant la residència del 2018/2019 al Centre Cívic Guinardó, al febrer es va fer una mostra del procés de creació entorn al triàleg dels tres solos i s’allargà la residència fins a la mostra a l’octubre dels tres solos: Jueves de comadres (Triny Reinoso), Refugi (Núria Alemany) i “Animalari” (Berta Vilarrasa).