Map Unavailable

Data/Hora
Date(s) - 19/10/2022
19:00 - 21:00

Localització
Ateneu El Poblet

Categories No Categories


Dimecres 19 d’octubre de 19 a 21 h, trobada cos_art: El Cubisme

🟠 A càrrec de Berta Vilarrasa.

🟠 Les “trobades cos_art” generen un espai per a investigar i experimentar amb el cos partint d’imaginaris provinents del món de les arts plàstiques, i així també, descobrir aquest món des de la vivència corporal i de la dansa. Com, a través de la dansa, el cos i l’art podem vibrar, viatjar, i crear. Quines eines creatives podem extreure de les obres d’art per a que puguin ser rellegides, viscudes des de noves perspectives? Quina aproximació ens dóna a l’obra d’art el fet de sentir-la des del cos? Un espai de curiositat, de gaudi, de connexió, d’inspiració i descobriment. Es treballarà sobretot amb improvisació i es jugarà amb una petita frase coreogràfica.

🟠 En aquesta ocasió explorarem el cos i les seves múltiples perspectives des del cubisme. Com es pot desfer i com es pot reconstruir la nostra estructura? Què passa si deslocalitzo les parts del meu cos? Quin temps s’obre en la deconstrucció del moviment? Pot el meu cos i les seves parts adoptar oblidar les seves proporcionalitats i adoptar noves mirades?… i  explorarem i obrirem més i més interrogants habitant el Cubisme amb el nostre cos.

👉 Preu: 6 € (preu reduït de 4 € per a persones sòcies, menors de 21 anys, en situació d’atur, titulars de targeta rosa o amb discapacitat)

👉 Inscripcions fins al dilluns 17 d’octubre, escriu a info@ateneuelpoblet.cat

👉 Nivell obert

🟠 Organitza: Ateneu El Poblet