Map Unavailable

Data/Hora
Date(s) - 26/10/2022
19:00 - 20:00

Localització
Ateneu El Poblet

Categories No Categories


Dimecres 26 d’octubre de 19 a 20 h, xerrada dinàmica sobre cures i darreres voluntats

🟡 A càrrec de Cristina Lasmarías

🟡 Amb la col·laboració de Descabelladas

🟡 Taller/xerrada interactiu i dinàmic amb la participació del públic assistent, que ens permet reflexionar sobre la malaltia, la cura, el final de la vida i l’envelliment. Veurem com les voluntats anticipades ens poden ajudar en això i quins drets tenim les persones en aquest sentit.

🟡 Has pensat alguna vegada en com participar de les decisions sanitàries que afecten la teva salut? Saps el que són les voluntats anticipades en l’entorn sanitari? I sabies que les pots deixar escrites? Avui és important que reflexionem sobre com ens agradaria ser cuidades el dia de demà si ens enfrontem a una malaltia que pugui limitar la nostra capacitat per a expressar-nos. O simplement, perquè la malaltia ens enxampi pensades.

En aquest taller/xerrada podem conèixer els documents que ens poden ajudar a prendre decisions i a deixar-les escrites perquè les persones que ens cuidin/atenguin respectin la nostra voluntat. Farem una dinàmica “Que la malaltia ens enxampi pensad@s” que servirà per pensar sobre tot això i compartir els nostres dubtes i preocupacions.

👉 Cristina Lasmarías. Infermera, Membre del Grup Infermeres Cures Pal·liatives del Col·legi d’Infermeres de Barcelona. Programa de Planificació Compartida de l’Atenció en Oncologia del Institut Català d’Oncologia (ICO), L’Hospitalet de Llobregat, Barcelona.

👉 Activitat gratuïta sense reserva prèvia, vine 10 minuts abans!

🟡 Organitza: ICO, Descabelladas i Ateneu El Poblet