Esperem que hagin anat b茅 les vacances i que hageu pogut descansar, dins del possible!!
Nosaltres ja hem tornat a fer feina interna: les entitats de l’ateneu han repr猫s la seva activitat i l’equip t猫cnic estem preparant la programaci贸 de tardor, entre altres coses, seguint les diferents pautes sanit脿ries. Ens espera un trimestre amb alguns canvis i novetats, i de moment amb les que comencem aquest nou curs s贸n les seg眉ents:

– L’horari d’obertura de l’atenci贸 i informaci贸 al p煤blic 茅s de dilluns a divendres i聽nom茅s de tardes: de 17聽a 21.30h

– Els lloguers de sales i聽bucs d’assaig estan aturats, fins a nou av铆s. Tot i aix貌, si esteu interessades escriviu-nos a聽info@ateneuelpoblet.cat聽i us avisarem quan els reprenem.

I us anunciem una col路laboraci贸 d’aquest curs que ens posa molt contentes: arran de les necessitats detectades a la comissi贸 d’Arts Esc猫niques i Audiovisuals, ha sorgit la primera activitat que realitzarem a l’Ateneu: Dansant sense Etiquetes! Un projecte col路laboratiu entre l’associaci贸 Cuida la Vida i l’Ateneu que es dur脿 a terme durant aquest primer trimestre al nostre equipament. Si voleu saber-ne m茅s, entreu a l’esdeveniment de la nostra p脿gina web (http://ateneuelpoblet.cat/events/dansant-sense-etiquetes/) o l’esdeveniment a Facebook (https://n9.cl/cmat). Us animem a participar!!

Amb ganes de continuar aquest nou curs teixint xarxa amb les ve茂nes al Poblet!!