Escrit per Elles

Bases per participar en l’acte literari participatiu “Escrit per ELLES”, 3a edició 2024

INFORMACIÓ GENERAL
👉 Què és? Escrit per ELLES és una trobada literària de participació ciutadana on es convida a compartir obres escrites per dones, de creació pròpia o d’altres autores, en qualsevol format i idioma. L’acte literari serà conduït per l’escriptora Gemma Almagro, i concebut de manera participativa, com un collage d’escrits i interpretació.
👉 Per què? Activitat que promou la visibilització de la creació literària de les dones d’arreu i la generació de sinergies entre les participants i públic assistent.

👉 Quan i on serà? Dimecres 20 de març de 2024 a les 19 h a l’Ateneu El Poblet (C/Nàpols, 268-270).

👉 Com participar de la proposta? Aportant escrits, com a voluntària el dia de l’acte o bé com a públic assistent. Les menors d’edat interessades a participar han de tenir autorització de les tutores legals.

Si vols aportar escrits i/o participar com a voluntària, continua llegint les bases i omple el FORMULARI que trobaràs als següents apartats:
👉Calendari:
AMPLIEM CONVOCATÒRIA fins a l’1 de març de 2024.
● Selecció de textos i organització de l’acte del 4 al 15 de març de 2024.
● Comunicació amb les persones participants (tant a voluntàries, com a les autores que aporten obra pròpia segons els seus textos han estat seleccionats), setmana de l’11 al 15 de març de 2024.
● Organització i coordinació de l’acte amb les persones voluntàries, dilluns 18 de març de 2024.
● L’acte literari Escrit per ELLES, tindrà lloc el dimecres 20 de març a les 19 h.

Si vols participar a Escrit per ELLES aportant textos, poden ser de qualsevol suport literari i que acompleixin les següents característiques:
● Fragments curts de qualsevol suport literari (poesia, literatura, assaig, aforisme, teatre, etc). No podran ser obres completes, tan sols fragments breus de màxim 1.500 caràcters amb espais.
● Poden haver estat escrits en qualsevol idioma, tenint en compte que, si no és català o castellà, cal aportar traducció.

● Els escrits poden ser de creació pròpia o d’altres autores, indicant sempre l’autoria i si l’obra és pròpia o d’altri. En el cas de les obres pròpies, les autores poden escollir si donar el seu nom, pseudònim o fer-la constar com anònima.
● No es tindran en comptes les propostes que promouen actituds o pensaments discriminatoris de qualsevol mena. No obstant això, sí que es consideraran aquelles propostes que utilitzen part d’aquest tipus de text en to de crítica i per promoure el respecte cap a totes les persones.
● La selecció de fragments va a càrrec de l’equip tècnic de l’Ateneu El Poblet, qui es reserva el dret de seleccionar fragments parcials dels textos i de fer una selecció parcial dels totals aportats per adaptar-se a la durada estimada de l’acte (2 hores). La tria final serà irrevocable.
● Tan sols es comunicarà que han estat seleccionats els textos a les persones que aportin obra de creació pròpia.
● A priori, l’únic motiu per no incloure un dels fragments aportats és l’incompliment dels criteris que aquí s’han descrit.
👉 Qui hi pot participar? Persones d’arreu que tinguin ganes de donar a conèixer obres literàries escrites per dones, de creació pròpia o d’altres autores, en qualsevol format i idioma.

👉 Com participo? Per aportar textos, omple el FORMULARI

Si vols participar a Escrit per ELLES com a voluntària el dia de l’acte:
👉 Qui hi pot participar? Dones d’arreu que tinguin ganes de recitar alguns fragments de text i compartir-ho amb la resta de persones assistent. No hi ha cap limitació de procedència, residència ni edat.
Les menors d’edat interessades a participar han de tenir autorització de les tutores legals.

👉 Com participo? Omple el FORMULARI, indicant en quins idiomes pots/vols interpretar textos, si fos necessari. Idealment, les persones participants han de tenir disponibilitat el dilluns 18 de març de 2024 durant la tarda per organitzar l’acte.

Per assistir com a públic el dimecres 20 de març de 2024 a les 19 h:
👉Activitat sense inscripció prèvia, vine 10 minuts abans!