Destacada

ESPAI DE TROBADA

📅 Es pot gaudir de l’espai en horari d’obertura de l’Ateneu.

Vine a gaudir d’un espai de trobada a l’Ateneu obert a tothom. Un espai per llegir, escriure, jugar, entretenir-se, xerrar, en definitiva FEM BARRI! Tenim a la vostra disposició jocs de taula, zona infantil, taules per fer treballs, o altres iniciatives particulars que ens podeu sol·licitar. Tot l’ateneu disposa de wifi obert.

Podreu venir quan vulgueu sempre que no hi hagi una activitat programada o reunió sol·licitada, ja que l’activitat en comunitat sempre serà prioritària.

JUNY A L’ATENEU

I què us tenim preparat pel mes de juny?

S’acosta l’estiu a l’Ateneu i aquest mes de juny està ple d’activitats emocionants per a totes i tots. Des de conferències interessants, tallers, teatre i moltes activitats per participar i gaudir junts. No oblideu consultar el nostre calendari per estar al dia de tot el que tenim preparat per a vosaltres. Us esperem amb els braços oberts per compartir moments únics i enriquidors al nostre Ateneu. Gràcies per formar part de la nostra comunitat!

MARÇ A L’ATENEU

Bon dia!

Desitgem que estigueu bé i amb ganes de continuar fent barri i fent Ateneu plegades!

Arribat el mes de març, el reclam feminista del Dia de les Dones s’estén al llarg de tot el mes. A l’Ateneu i a la resta de la ciutat trobareu un programa d’activitats el motiu del 8M variat i complet, i des d’aquí, us convidem a formar-ne part amb un seguit de propostes que ens fa molta il·lusió compartir amb vosaltres ✨✨✨

El moviment de l’Ateneu no s’atura i en aquest butlletí us actualitzem totes les activitats del mes de març, tant en el marc del 8M com de les que responen a altres interessos i, com sempre, desitjant trobar-nos i seguir creixent juntes! 

Aquest mes podràs gaudir de l’exposició “Barcelona Lockdown” i de l’acte de tancament d’aquesta, a més de teatre, tallers d’art i percussió, xerrades de salut i ciència, i la presentació de l’Observatori de Violències Institucionals Masclistes.
Continuem amb les activitats regulars, i a més d’això aquest març tindrà lloc el segon Ecstatic Dance a l’Ateneu i la 3a edició de l’acte literari participatiu “Escrit per ELLES”.

Descobreix tot el que hem preparat per tu! 💜

T’esperem a l’Ateneu!  

FEBRER A L’ATENEU

Bon dia!
Desitgem que estigueu bé i amb ganes d’omplir de vida el barri i l’Ateneu. 

Us agrada l’arròs? Us convidem a sortir el carrer per Carnestoltes i celebrar amb el veïnat les poca-soltades que us passin pel cap! Podreu gaudir de teatre, jam d’impro, una ballada de swing, una jornada de capoeira i una xerrada de memòria històrica i de l’Exposició pictoria Barcelona Lockdown que reflexiona sobre el confinament amb una mirada atenta sobre com va impactar a la societat i al veïnat.

Descobreix tot el que hem preparat per tu! 

T’esperem a l’Ateneu!  

GENER A L’ATENEU

Bon dia!
Us informem que durant el període de Nadal, l’Ateneu restarà tancat del 23 de desembre de 2023 al 7 de gener de 2024, ambdós inclosos.
📅 Reobrim al públic el dilluns 8 de gener en el nostre horari habitual i donem la benvinguda a un nou any amb ganes de compartir amb vosaltres un munt d’activitats 💥
Aquest mes de gener podreu gaudir de la presentació d’un llibre, una xerrada, un concert, un taller de dansa obert a tots els cossos i diversitats, i el primer Esctatic Dance que se celebra a l’Ateneu 🎶🦽🤸🏽
Alhora, continuem amb les activitats regulars i fins al 31 de gener encara sou a temps de visitar l’exposició de collage “Contemplando”.
A més, arrenquem l’any 2024 amb algunes sorpreses. D’una banda, podreu portar la carta als Reis a l’Ateneu el dijous 4/1/24 a les 18:00 h, i de l’altra, i atesa la necessitat d’espais per a poder estudiar i concentrar-se al barri, durant aquest mes fem una ampliació excepcional d’horaris com a espai d’estudi per època d’exàmens. Serà del 2 al 5 de gener de 17 a 21:30 h, i tindrà continuïtat durant tot el mes de gener 📚📝
Gràcies per ser-hi, per formar part del projecte i per treballar amb l’objectiu de fer cultura pel barri! ✨✨✨
Descobreix tot el que hem preparat per tu! 💜
T’esperem a l’Ateneu! 

COMISSIONS PARTICIPATIVES

Vine i participa activament a FER ATENEU! Forma part d’una comissió i implica’t en crear i fer créixer un projecte de barri fet i pensat per la ciutadania. TU ETS EL PROTAGONISTA! EL VEÏNAT CREA CULTURA!

D’acord amb el projecte de l’Ateneu El Poblet, la nostra governança es basa en comissions participatives formades per ciutadanes i ciutadans, singuin sòcies o no. Tenen la missió de generar i organitzar la vida de l’Ateneu.

En aquest sentit, s’han représ dues comissions:
📌COMISSIÓ DE COMUNICACIÓ: Planteja la estratègia i el pla de comunicació, així com explora els canals i les necessitats per tal de difondre el projecte comú i generar sinergies nascudes de la participació ciutadana i de les entitats.

📌COMISSIÓ DE CULTURA: Generen la estratègia d’activitats culturals i les defineixen a partir del pressupost i les possiblitats tècniques i materials.
Si vols formar part de la comissió posa-t’hi en contacte: comissioculturapoblet@gmail.com

📌 A més a més, la COMISSIÓ DE MEMÒRIA HISTÒRIA continua la seva tasca. Si vols formar part del grup escriu al correu de la comissió: comissiomemoriapoblet@gmail.com

Segueix el seu blog!