Els espais de l'Ateneu

Plànol Ateneu

Clica l'espai al plànol per veure la descripció

Zona d'exposicions
Zona a l’entrada de l’ateneu on s'exposaran treballs fotogràfics, audiovisuals o en altres suports.
Bar - Espai relacional

Espai de 148 metres quadrats amb taules amb possibilitat de consumició de beguda o menjar a preus populars juntament amb taules i cadires d’ús comunitari per poder treballar, llegir o ser un punt de trobada.

 

Auditori
Sala amb capacitat per 200 espectadores amb tarima (6x8 metres), focus, projector, sala de so, camerins amb dutxes i sala amb sortida directa a l’escenari. Possibilitat de convertir-ho en dos espais separats.
Aula 1
Espai polivalent de 56 metres quadrats per activitats de moviment, corporals o tallers que consta d’un mirall, piques, armaris, projector i pissara portàtil. Amb llum natural i possibilitat de posar taules i cadires.
Aula 2

Espai polivalent de 57 metres quadrats per fer xerrades, debats que consta de projector i pissara, piques, armaris i possibilitat de posar taules i cadires.

Bucs d'assaig
Sales insonoritzades amb climatització amb un amplificador i una bateria cadascuna. Possibilitat de posar-hi cadires i taules segons les necessitats. Buc d’assaig 1: 50 m2, consta d’un piano i una sala contínua per guardar material. Buc d’assaig 2 i 3: 17 m2.
Espai d'administració
Espai on estaran les treballadores durant l'horari d'obertura de l'ateneu i consta d'una sala de reunions.