Benvolgudes usuàries de l’Ateneu, 

Us informem que per un cas de COVID-19 entre l’equip, l’Ateneu El Poblet restarà tancat al públic fins a nou avís. 

En aquest cas, us informem de les següents activitats previstes que s’ajornen i que, d’aquí a uns dies, us informarem de les noves dates: 

  • L’espectacle de teatre ¿quikura la Quikura?, amb Descabelladas i previst pel dissabte dia 17 de juliol a les 19:30 h, queda suspès i s’informarà de la nova data. 
  • El mural d’esquetxos guanyadors del 1r Concurs d’Esquetxos de l’Ateneu El Poblet restarà exposat de forma permanent, i per això us animem a visitar-lo quan l’Ateneu reobri les seves portes. 
  • Així mateix, l’exposició “Dones de Dakar”, organitzada en col·laboració amb Creu Roja Catalunya i Croix Rouge Sénègalese, estarà exposada com estava previst fins al 23 de juliol, però a causa del tancament temporal de l’Ateneu, aquests dies no es podrà visitar. 
  • Per altra banda, l’Armari del Poblet, servei de recollida de roba d’infants i nadons organitzada per la Xarxa de Suport Sagrada Família – El Poblet, queda tancat per uns dies. Si teniu necessitat d’aquest servei, podeu escriure al seu correu armaridelpoblet@gmail.com 

No obstant, informar-vos que l’equip segueix teletreballant i per qualsevol qüestió podeu escriure’ns a info@ateneuelpoblet.cat

Gràcies per la vostra atenció i disculpeu les molèsties que aquest imprevist us pugui ocasionar. Esperem tornar a obrir l’Ateneu ben aviat i sempre amb seguretat per totes les persones usuàries. 

Fins aviat! 💜


#femateneu #fembarri #fempoblet #femxarxa #staysafe