A l’Ateneu tanquem les portes fins Setembre!

Aquest ha estat el nostre primer any de vida, un any molt intens on hem començat a teixir xarxa veïnal entre totes a través de les diferents activitats i comissions amb moltes ganes i il·lusió. No sempre ha estat fàcil en començar gairebé des de zero, i sumant-hi les diferents situacions en les quals ens hem trobat aquests últims mesos, com el confinament i la posterior reobertura seguint les diferents pautes sanitàries. Per tot això, per nosaltres és molt important parar aquest mes de vacances per recarregar piles i tornar amb més força de cara al pròxim trimestre.

Ens sap molt greu tancar sense finalitzar el nostre cicle d’activitats d’estiu a causa de les darreres restriccions sanitàries marcades pel Govern. Tanquem sense haver portat a escena l’espectacle “Historias del Señor Anónimo”, queda posposat, com la resta d’activitats del cicle Dones Creadores. El sector de la cultura s’ha vist especialment afectat per la crisi del coronavirus i això fa que estigui encara més precaritzat del que ja estava. Per això, des de l’Ateneu seguirem recolzant el teixit cultural i artístic, donant-li suport i reprogramant totes les activitats pendents tan aviat com sigui possible.

Tornarem a obrir l’equipament de cara al públic a partir del 14 de setembre, i tot i que encara no sabem en quines condicions podrem reprendre l’activitat, farem que l’Ateneu i el seu teixit continuï creixent! Cuideu-vos i que tingueu un bon estiu!

☀️

#culturaenquarentena#laculturaessegura#fembarri#femateneu#cicledonescreadores#estiualateneu