Els espais de l'Ateneu

A l’ateneu oferim un servei de cessió i lloguer d’espais a entitats, col·lectius i particulars, però tot i així es prioritzaran aquelles activitats obertes i d’interès del veïnat. Hi ha la possibilitat de posar taules i cadires segons les necessitats de cada activitat.

S’ha tingut en compte el major rang de diversitat funcional possible i els nostres espais són accessibles per cadires de rodes o altres suports. De totes formes, si tens qualsevol altre necessitat, fes-nos-ho saber i tractarem de solventar-les.

Plànol Ateneu

Clica l'espai al plànol per veure la descripció

Zona d'exposicions
Zona a l’entrada de l’ateneu on s'exposaran treballs fotogràfics, audiovisuals o en altres suports.
Bar - Espai relacional

Espai de 148 metres quadrats amb taules amb possibilitat de consumició de beguda o menjar a preus populars juntament amb taules i cadires d’ús comunitari per poder treballar, llegir o ser un punt de trobada.

 

Auditori
Sala amb capacitat per 180 espectadores amb tarima (6x8 metres), focus, projector, sala de so, camerins amb dutxes i sala amb sortida directa a l’escenari. Possibilitat de convertir-ho en dos espais separats.
Aula 1
Espai polivalent de 56 metres quadrats per activitats de moviment, corporals o tallers que consta d’un mirall, piques, armaris, projector i pissara portàtil. Amb llum natural i possibilitat de posar taules i cadires.
Aula 2

Espai polivalent de 57 metres quadrats per fer xerrades, debats que consta de projector i pissara, piques, armaris i possibilitat de posar taules i cadires.

Bucs d'assaig
Sales insonoritzades amb climatització amb un amplificador i una bateria cadascuna. Possibilitat de posar-hi cadires i taules segons les necessitats.  Buc d’assaig 1: 50 m2, consta d’un piano i una sala contínua per guardar material. Buc d’assaig 2 i 3: 17 m2.
Espai d'administració
Espai on estaran les treballadores durant l'horari d'obertura de l'ateneu i consta d'una sala de reunions.