Hola a tots i totes! Esperem que estigueu bé!

A l’Ateneu El Poblet ja som de tornada, amb les piles carregades i amb moltes ganes de seguir compartint amb totes vosaltres! A partir del dilluns dia 13 de setembre us esperem a l’Ateneu, on obrim portes i tornem amb l’activitat habitual. Recordeu que ens podeu trobar de dilluns a divendres entre les 17 i les 21:30 h.

Aquesta tardor ens esperen moltes activitats i nous projectes a l’Ateneu. Estem molt contentes que poc a poc la situació epidemiològica s’estabilitzi  i que ens permeti recuperar els espais, que totes juntes construim, i que no hem pogut tenir en els últims mesos. En aquest sentit agraim a totes les entitats i usuàries que heu seguit participant a l’Ateneu i que permeteu que l’espai segueixi viu!  Com sempre, a l’Ateneu vetllem per generar espais segurs en totes les dimensions de la paraula, per a que totes les persones se sentin convidades, acollides i acompanyades, en un espai on teixir vincles, aprendre i compartir.

Ben aviat us informarem de la reobertura d’espai de participació,cursos, tallers i més!  En aquest butlletí us fem arribar algunes propostes que hem preparat per l’inici de curs. Esperem que us agradin i… 

Ens veiem aviat a l’Ateneu!