Converses: Artistes durant la pandèmia és un diàleg que hem tingut amb Ariadna Torner, Elena Tilli i Susana Isunza, tres artistes de diferents disciplines, on hem tingut l’oportunitat de conèixer les diferents realitats que han viscut les persones que viuen i treballen de l’art tots aquests mesos, d’ençà que va començar la pandèmia fins ara.
Les persones que ens seguiu per xarxes socials, sabeu que des de l’inici de la pandèmia vam engegar la campanya #culturaenquarentena, una campanya amb l’objectiu de donar suport i difondre propostes de les diferents companyes del sector cultural. Seguint aquesta línia, volem continuar fent d’altaveu i amb aquesta conversa on line hem generat un espai on aquestes mateixes companyes han pogut expressar amb les seves pròpies paraules tot el que això els hi està generant i quin impacte real està tenint de la mà d’artistes que es trobaven a la programació de l’Ateneu.

Cliqueu aquí per accedir al vídeo al nostre canal de Youtube, i no dubteu en compartir-lo amb totes les persones del vostre entorn: https://youtu.be/ptSN1YBQAzk