Els dies 18 , 19 i 20 de juny celebrem els actes de “Recuperem el barri”! Durant els tres dies, les entitats i els equipaments del barri de la Sagrada Familia sortim al carrer i es realitza la mostres d’entitats i d’altres activitats. El divendres dia 18 podreu gaudir a les 19 h de l’espectacle de dansa “Revel·lar” (inscripció prèvia a l’ENLLAÇ). El dissabte dia 19 podreu fer una ruta pel barri amb la visita de diferents espais (inscriu-te aquí) i, al vostre pas per l’Ateneu El Poblet, podreu gaudir de la mostra creativa de la coral el Cor Polifònic i l’Esbart Gaudí. No us perdeu també el dissabte a les 18:30 h, l’espectacle musical familiar “Tot bufant” (inscripció prèvia a l’ENLLAÇ).

Recorda també que la convocatòria del concurs d’esquetxos és oberta fins al 19 de juny! Consulta les bases i comparteix amb nosaltres la teva mirada. Pots trobar tota la informació a l’ENLLAÇ!

Sortim al carrer de manera segura per a tothom!


Totes les entitats i els equipaments que fem actes hem signat una declaració
responsable i estem preparats per dur a terme el protocol de prevenció per evitar
risc de contagi de COVID.


A tu, veí i veïna, et demanem el teu compromís

– Inscriu-te a l’acte prèviament.

– Avisa’ns si no has de venir, així permetràs l’assistència d’una altra persona.

– Vine amb una mascareta neta i que garanteixi la protecció.

– Respecta sempre la distància personal de 2 metres.

– Segueix en tot moment les directrius de l’entitat organitzadora de l’acte.


La Coordinadora d’Entitats Sagrada Família i les entitats organitzadores dels
actes es permeten usar el dret d’admissió si algú no compleix la normativa o si
té una actitud que posa en risc la resta de persones assistents.

Volem gaudir d’unes festes lliures de masclisme i lgtbifòbia! Per això, no es toleraran actituds, comportaments ni conductes discriminatòries. Qualsevol agressió per motiu de gènere, expressió, identitat o orientació sexual serà condemnada i
comportarà una resposta clara i contundent.Així es recull al Protocol contra Agressions Masclistes, impulsat pel Poblet Feminista, que serveix per articular la conscienciació de totes les persones que participem en actes al carrer (entitats organitzadores, personal tècnic i veïnat), perquè en la lluita contra el masclisme és sempre necessària la corresponsabilitat de totohom.El barri diem NO ÉS NO a les agressions masclistes i lgtbifòbiques!